Sa facem cunostinta

A fi Medic Neurolog Pediatru este o onoare, o mare responsabilitate și nu este simplu, pentru că în fiecare zi întalnim noi provocari. Este mereu un prilej de dedicare și de satisfacție deoarece copii sunt centrul universului. Fiecare copil este unic și fiecare părinte își dorește să îi fie mereu bine.
Avem cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a ne îndeplini misiunea în mod eficient, la standarde ridicate și tindem permanent spre excelență cu scopul de a ne îmbunătăți performanțele.

De ce neurologie pediatrica?

Specialitatea de Neurologie Pediatrică implică foarte multă responsabilitate, empatie și acuratețe în afirmarea unui diagnostic, dar și în monitorizarea tratamentului.
Ne dedicăm energia și competențele unui singur scop: sănătatea copiilor dumneavoastră.

Dr. Cristina BRAN-POPESCU este Medic Specialist Neurologie Pediatri, această specialitate jucând un rol important în evaluarea neurologică periodică a copiilor născuți prematur, precum și a tuturor copiilor cu risc de a dezvolta sechele neurologice, având drept scop depistarea și tratarea precoce a oricărei afecțiuni a sistemului nervos.

Absolventă a Facultății de Medicină Generală UMF „Carol Davila” din București în 2015, Dr. Cristina BRAN-POPESCU a urmat rezidențiatul în Specialitatea Neurologie Pediatrică, în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, fiind implicată activ în comunicări și prezentări științifice, simpozioane și congrese naționale și internaționale. CV-ul poate fi gasit aici.

Începand cu 2020, Dr. Cristina Andreea BRAN-POPESCU lucreaza ca medic specialist în specialitatea Neurologie Pediatrică.

Misiunea noastra este sa ajutam cat mai multe persoane!

Misiunea noastra este sa va facem bine!

Online suntem disponibili si ne puteti contacta 24/7.

(+40) 738.349.526

contact@neurologie-pediatrica.ro

Str. Malcoci nr. 4, Bucuresti

Programari